İrəvan xanlığının bölgə mətbəxi

Onlayn sifarişlərə 20% endirim
59.00 AZN
47.20 AZN
Вы экономите: 11.80 AZN
Нет в наличии

Минимальное количество для товара "İrəvan xanlığının bölgə mətbəxi" 1.

Отложить
Доставка

Доставка по Баку осуществляется в течение 24 часов после подтверждения оператором (Курьер свяжется с вами перед доставкой).

Заказы на сумму свыше 30 AZN доставляются бесплатно (по Баку).

Доставка в регионы осуществляется в течение 3-5 рабочих дней (После передачи на почту, вам будет отправлен трек-номер).

АвторOruc Əliyev Количество страниц480 ЯзыкAZE
Çoxillik tədqiqatların məhsulu olan “Azərbaycanın İrəvan bölgə mətbəxi” kitabı bu gün istər tarixi-etnoqrafik, istərsə də milli-mənəvi baxımdan çox aktual və vacib sayılan bir mövzuya – İrəvan azərbaycanlılarının, bütövlükdə bir vaxtlar indi “Ermənistan” adlanan dövlətin ərazisinin yerli sakinləri olmuş soydaşlarımızın qədim mətbəx mədəniyyətinin tədqiqinə həsr edilib. Kitabda İrəvan mətbəxinə, ümumən bütün Qərbi Azərbaycan mətbəxinə aid olan və həmin bölgənin əhalisinin yaratdığı maddi mədəniyyətin qədimliyini və zənginliyini göstərən çoxsaylı tarixi-etnoqrafik faktlar toplanıb. Burada İrəvan bölgəsinin köklü sakinləri olan azərbaycanlıların məişəti, güzəranı, süfrə mədəniyyəti haqda məlumatlar, habelə maddi mədəniyyət nümunələri, o cümlədən təsərrüfat avadanlıqları, əkin-biçin alətləri, böyük çeşiddə mətbəx ləvazimatları, yüzlərlə unikal yemək və içki adları, onların reseptləri təqdim edilib. Tarixi qaynaqlara və etnoqrafik sorğulara əsaslanan, erməni iddialarının əsassızlığını sübuta yetirən bu monoqrafiya
Автор:
Oruc Əliyev
Издательство:
Teas Press
Количество страниц:
480
Переплёт:
bərk
Язык:
AZE

Отзывы не найдены